۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۸, دوشنبه

۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۶, شنبه

محمدصادق فاتح یزدی کارآفرین و خَیّر بزرگ ایران - ترور ۱۳۵۳ توسط سچفخا



محمدصادق فاتح یزدی 
(۱۲۷۷ یزد - ۱۳۵۳)از بزرگترین و ثروتمندترین  سرمایه‌داران ایران در سالهای پیش ازانقلاب ۵۷ بود. او مؤسس جهانشهر کرج و کارخانجات بسیاری چون جهان‌چیت در گروه صنعتی جهان بود. وی مالک مجموعه بزرگی از کارخانجات و املاک از جمله کارخانجات روغن نباتی جهان، جهان چیت، پتو بافی جهان، چای جهان، صابون جهان و تعداد زیاد دیگری از اموال منقول و غیر منقول بود و با سرمایه گذاری در بخشها و صنایع مختلف و ایجاد تعداد زیادی فرصت شغلی نقش بسیار مهمی را در اقتصاد کلان کشور و همچنین در عمران و آبادانی شهر کرج ایفا می کرد.
وی همچنین بنیان گذار تعدادی محله واقع در شهر کرج من جمله جهانشهر، کوی کارمندان شمالی، کوی کارمندان جنوبی، چهارصد دستگاه بود که مقدار زیادی از این زمین‌ها را میان کارگران و کارمندان کارخانه‌ها و شرکت‌های خود تقسیم نموده بود.  ایشان فعالیتهای زیادی در انجام کارهای خیر و عامل المنفعه داشته و از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
ساخت ورزشگاه و یک باب زورخانه / مرکز فنی حرفه‌ای / سردخانه / بیمارستان / دانشکده اقتصاد / پارک / مدرسه در جهانشهر کرج / ساخت یک واحد خوابگاه به متراژ ۳۴۰۰ متر مربع در کوی دانشگاه در سال ۱۳۴۸ و به موارد بی شمار دیگر در سرتاسر ایران.
فاتح، کارخانه «جهان‌چیت» را در 1335 تاسیس می‌کند و سایر فعالیت‌هایش عبارتند از:

·        تاسیس کارخانه «روغن نباتی جهان» در سال 1336

·        تاسیس «کارگاه بافندگی خانوادگی» در سال 1341 (این کارگاه، به دنبال سختی زنان از کار کردن در محیطِ مردانه‌ی جهان‌چیت صورت می‌گیرد و در داخل محله چهارصددستگاه قرار داشته که بسیاری از زنان کارگر آن نیز ساکن همین محله بوده‌اند)

·        تاسیس کارخانه «یخ‌سازی جهان» در سال 1342

·        تاسیس کارخانه «روغن موتور جهان» در سال 1344

·        تاسیس «سردخانه میوه جهان» در سال 1344

·        تاسیس کارخانجات «پلاستیک‌سازی آرمه» در سال 1347

·        تاسیس «شرکت آبادانی جهان»
او در کشاورزی نیز فعالیت‌هایی دارد. از جمله احداث 150 هکتار باغات میوه و حدود 80 هکتار جنگل چوب‌های صنعتی و احداث 5 حلقه چاه عمیق است.
بنابر آنچه «کارنامه» نوشته، در سال 1347 تعداد کارگران و کارمندان مجموعه صنعتی و کشاورزی جهان در شهر کرج بالغ بر 3000 نفر بوده است. این افراد در نساجی، روغن نباتی، روغن موتور، پلاستیک‌سازی، یخ‌سازی، سردخانه، دامداری و کشاوزی اشتغال داشته‌اند. اگر بعد خانوار را در آن سال‌ها 5 نفر در نظر بگیریم یعنی هر خانواده شامل پدر، مادر و سه فرزند باشد، به این ترتیب، تنها در سطح شهر کرج حدود 15 هزار نفر از این مجموعه به صورت مستقیم ارتزاق می‌کرده‌اند. با توجه به گستره کشوری بازار محصولات این کارخانجات، این عدد در سطح ملی، بزرگ‌تر هم بوده است.
از دیگر فعالیت‌های فاتح، ساخت مدرسه و آموزشگاه‌ است. او دبستان فاتح را در 1335 و دبستان تعاونی جهان‌چیت را در 1343 احداث می‌کند که هر کدام شش کلاس داشته‌اند. علاوه بر کرج، دو دبستان دیگر نیز می‌سازد که یکی در تهران و دیگری در مهرآباد مشهد است.  ایجاد دو ساختمان پیکار با بی‌سوادی برای کارگران و ساکنین محل نیز با پی‌گیری و حمایت سندیکای کارگری انجام می‌گیرد. اما تاثیرگذارترین فعالیت او در این زمینه، احداث «آموزشگاه حرفه‌ای فاتح» است که امروز به نام مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شناخته می‌شود.
درمانگاه راست‌روش فعلی و مسجد جامع چهارصد دستگاه نیز از دیگر ساخت و سازهای خدماتی او در 400 دستگاه است. دیگر کارهای خدماتی او در جهانشهر عبارتند از اهدا زمین و مبلغ یک میلیون ریال جهت ساخت بیمارستان شهید مدنی(شیروخورشید سابق)، اهدا زمین ساختمان هلال احمر(شیروخورشید سابق)، ساخت کافه جهان، اهداء زمین برای قبرستان حاجی‌آباد و ساخت زورخانه فاتح. ساخت مسجد رسول اکرم نیز که پس از فوت او به پایان می‌رسد با اهداء زمین و تخصیص یک میلیون و 500 هزار ریال اعتبار توسط او انجام می‌گیرد...............
و چنین مردی در سال ۱۳۵۳ توسط جانیان سازمان تروریستی فدائیان خلق ترور شد









۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۴, دوشنبه

رامین جهانبگلو: رضا شاه نقش منفی در تاریخ معاصر داشته - پاسخی به قلم سعید نفیسی


امان از دست اقلیت خائن و اکثریت نا اگاه. تاریخ دان برجسته که مسعود بهنود وفیلسوف کبیر مان که رامین جهان بگلوباشند، عجیب نیست که بی بی سی برای ما تعیین تکلیف و تاریخ جعل کند. رامین جهانبگلو: "رضا شاه نقش منفی در تاریخ معاصر داشته". 



از دقیقه  10:50






 اینهم پاسخی به قلم سعید نفیسی

برگرفته از کتاب تاریخ شهریاری استاد سعید نفیسی منتشر شده در سال ۱۳۴۵





۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۳, یکشنبه

پیروان مصدق السلطنه - مریدان آیت الله خمینی! - ( تصویر + اسناد )




داریوش فروهر 26 دی ماه 1357برای اولین بار از ایران خارج شد و به پاریس رفت و هجده روز، بعد همراه با امام خمینی به ایران بازگشت.












دست بوسی مهدی بازرگان


دست بوسی ابوالحسن بنی صدر




































نظرِ عجیب بختیار برای اعدام نامه‌رسان / دعوت بختیار به وزارت در کابینۀ زاهدی









۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۲, شنبه

مصدق هسته ای!

من با اینکه مصدق و ظریف مترادف گرفته شوند کاملا موافقم. هر دو در مذاکرات نیششان تا بناگوش باز، هردو پوپولیست، هر دو افتضاح تاریخی شان را پیروزی بزرگ جلوه دادند! هردو هم از زیر پتوبه رتق و فتق امور مملکتی (بخصوص فتق امور)میپرداختند! اسناد زیر از این دو مصدق نفتی-هسته ای موید ادعا هاست:




حق به جانبی مطلق


بالاخره پيشوا مصدق السلطنه هم در مجلس به سخنراني مي‌پردازد, اطلاعات در روز بعد يعني بيستم آذرماه ۱۳۳۰ حاوي سخنراني ايشان است که از جمله فرموده‌اند:
«من مي‌خواهم بگويم که اگر اين آقايان ميتينگ‌دهندگان وطن پرست هستند نبايد در اين موقع دولت وارد انجام يک امر مهمي است به تظاهر بپردازند, بنابر اين اگر بعضي از آن‌ها اگر صدمه‌اي هم رسيده باشد به هيچ وجه متأسف نيستم»


ظریف السلطنه  در این موقع که دولت وارد انجام يک امر مهمي است مخالفت باما جنگ طلبی است واینهایی که زندان هستند قانون شکن هستند نه  زندانی سیاسی 








قهقهه الکی!





پوپولیستیون










پیشوا و مصدق هسته ای در زیر پتو!









ویلچریون!










رسوایی ها و شکستهای ننگینی که پیروزی جلوه دادند!



برباد دادن سهام ایران از سود دهها شرکت تابعه توسط پیشوا مصدق السلطنه! در جریان ملی کردن صنایع نفت 





در مورد ظریف، همین کامنت خودش گویاتر از هر گونه سند و توضیحی است!