۱۳۹۴ شهریور ۱۶, دوشنبه

سودازدگی تاریخی- اندرباب جعل و تحریف تاریخ توسط آقای محمد امینی بخش ۲

در بخش قبلی قسمتی از اظهارات آقای امینی را نقد کردیم و ناراستی های آنها را با اسناد نشان دادیم. بدنبال رجز خوانی وندای هل من مبارز اخیر ایشان در مورد اساتید جلال متینی و علی میرفطروس، شایسته دانستیم در بخش دوم ضمن نقد بسیار مختصر ابتدای کتاب  "سوداگری با تاریخ" , نمونه هایی از  اظهارات تلویزیونی شان را هم بررسی کنیم! واقعیت امر اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ اﻗﺎی اﻣﯿﻨﯽگذشته از ضرب و شتم قلمی مخصوص به مصدق الهیون , اشتباهات بسیاری دارﻧﺪ که نقد مورد به مورد ان با توجه به ناچیزی موضوع از اهمیتی برخوردار نیست که زمان برایش گذاشت. 
---------------------------------------------------------

ایشان تا چاپ سوم را بررسی( انهم پر اشتباه )کرده است. و ایراد نیز گرفته که میرفطروس در چاپهای بعدی مواردی را تصحیح کرده است! گرامی، اساسا تجدید چاپ برای اصلاح چاپ قبلی است نه فقط فروش بیشتر! در زیر با اغماض از بررسی ضرب و شتم نوشتاری، مواردی از ایرادات کتاب ایشان را نشان خواهیم داد! 

-محمد امینی در ص ۱۲ کتابش سن روزولت را در زمان چاپ کتاب ضد کودتا به اشتباه  ۶۱ نوشته که ۶۳ صحیح است و نیز ۲۱ سال پس از چاپ کتاب در گذشت
نکته جالب اینکه روزولت ۸ ژوئن ۲۰۰۰ درگذشت و اسناد! سیا توسط نیویورک تایمز ۱۸ ژوئن ۲۰۰۰ منتشر می شوند! من که به همزمانی اتفاقی اعتقادی ندارم!

-------------------

-در ص ۱۳ ایشان می نویسد «عبدالقدیر ازاد را با هیچ تردستی سیاسی نمیتوان از یاران مصدق خواند»
 ایشان را چطور محقق تاریخ شناسانده اند؟ عبدالقدیر ازاد از بنیان گذاران جبهه ملی بود به همراه مصدق بعد از تحصن در دربار و نیزاز نمایندگان منتخب جبهه ملی در تهران در مجلس ۱۶ بود. عبدالقدیر ازاد همانند بسیاری از اعضای جبهه ملی بعدها با دیکتاتوری و سرخودکاری مصدق به مخالفت برخواست ودر زمان بیان ان جملات از یاران جبهه ملی مصدق بود. این هم جملات دیگری از عبدالقدير آزاد در روزنامه اراده آذربايجان٬ شماره ۲۵ مورخ ۲۹ تيرماه ۱۳۳۰  از کتاب افسانه مصدق اثر رحيم زهتاب‌فرد صفحات ۲۵۰-۲۴۹ :

"خود آقايان به خاطر دارند روزي که رزم‌آرا آمد اينجا٬ ما و آقاي دکتر مصدق اين قدر پيش‌دستي‌ها را به هم زديم که صداي کسي شنيده نمي‌شد تا چه رسد رزم‌آرا و تازه به من گفتند چرا قايم نمي‌زني٬ ما و آقاي دکتر مصدق فتواي قتل رزم‌آرا را داديم٬ گفتيم خائن است٬ وطن فروش است, آقاي دکتر مصدق هم گفتند: رزم‌آرا را٬ يک نفر آدم «خليل طهماسبي» برحسب داد و فرياد و هو ما کشت"

محمد مصدق ( نخست وزیر ) به اتفاق چند تن از اعضای جبهه ملی و نمایندگان مجلس شورای ملی.
نفرات به ترتیب از راست: عبدالقدیر آزاد/ حسین مکی/ محمد مصدق/ ابوالحسن حائری زاده/ مظفر بقائی




کارتی که پس از تشکیل جبهه ملی ایران از سوی سید مصطفی مدنی منتشر شد




 اعضای اولیه جبهه ملی پس از اعلام تشکیل این حزب -عبدالقدیر ازاد در سمت چپ فرد معمم




اعضای اولیه جبهه ملی درکنار دکتر محمد مصدق در دوران نخست وزیری اش-عبدالقدیر ازاد در سمت چپ مصدق








-------------------

-در ص ۱۸-۱۹ میرفطروس را متهم به دروغگویی در مورد گزارشات مداوم قوام به مجلس در باب مذاکراتش با شوروی می کند و ادعا دارد که فقط یک گزارش نیم ساعته در ۲۱ اسفند  به مجلس داده است و انهم نه چندان مرتبط! 

 حیران از اینهمه ادعا و نا درستی آقای امینی! از یکطرف مینویسند قوام هفتم بهمن فرمان نخست وزیری گرفت که  ۲۲ روز به پایان مجلس ۱۴ مانده بود(یعنی ۲۹ بهمن) از انطرف مینویسند قوام به مجلس در ۲۱ اسفند گزارش داد! مجلسی که اتمامش را ۲۹ بهمن ادعا کرده چطور هنوز ۲۱ اسفند برقرار بوده؟ واقعیت این است که مجلس شورای ملی  دوره قانونگذاری چهاردهم از ۶ اسفند ۱۳۲۲ تا ۲۱ اسفند ۱۳۲۴ برقرار بوده است. ایشان متن مرجع خودشان در زیرنویس را هم نفهمیده:"هنگامی که قوام‌السلطنه راهی مسکو شد، فقط 22 روز به پایان دوره چهاردهم قانونگذاری مانده بود" وایشان نوشته از هنگام اغاز نخست وزیری او(۷ بهمن) ۲۲ روز به پایان مجلس ۱۴ مانده بود!

http://www.donya-e-eqtesad.com/news/616557/

بنابراین قوام فقط یک روز برای گزارش به مجلسی که اخرین روز عمر کاری خود را می گذرانده وقت داشته است! بنابر این اقای امینی انتظار چه داشته اند؟  در عین حال مجلس ۱۴ پر از عناصر توده ای و غیر قابل اعتماد مثل خود مصدق بود(مصدق در مجلس ۱۴ مخالف اعزام ارتش برای باز پس گیری اذربایجان بود)

 حال نگاهی به صورت مشروح مذاکرات مجلس روز چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۲۶ نشست ۲۵ بیندازیم:
http://mashruteh.org/wiki/images/3/31/Moz_15_25a.pdf

۱ - بیانات آقای نخست وزیر راجع بگزارش عملیات سیاسی دولت نسبت بروابط با دولت اتحاد جماهیر شوروی
۱.۱ نامه مولوتف وزیر امور خارجه شوروی به احمد قوام نخست‌وزیر کشور شاهنشاهی ایران درباره آذربایجان و تخلیه ایران ۴ اسفند ۱۳۲۴
.
.
۱.۲۲ نامه سادچیکف سفیرکبیر شوروی به احمد قوام نخست‌وزیر ایران درباره قرارداد نفت شمال ۲۳ شهریور ۱۳۲۶ برابر با ۱۵ سپتامبر ۱۹۴۷
یعنی قوام ۲۲ گزارش در یکروز در مورد شوروی داده است

---------------------------------------

-در ص ۱۹ ایراد گرفته است که میرفطروس چرا در مورد رد درخواست کمک مالی توسط امریکا "عجز و درماندگی" بکاربرده است. ادمی که روی نفت نشسته ولی مملکت را ورشکسته کرده، فقط درصورت  "عجز و درماندگی" به دریوزگی بیگانه تن در می دهد! لوی هندرسون هم به صراحت به "عجز و درماندگی" مصدق اشاره کرده است

HENDERSON: In June 1953 I was ordered back to the United States for consultation, and since I had had no leave, the Department suggested that I take some on the way back. The situation in Iran had become so complicated that the Department felt it might be better that I delay my return. Iran was in a desperate financial situation.
Mossadegh was also pleading for financial assistance



سخنان علی امینی درمجلس مورد وضعیت اقتصادی در دوران مصدق ۱۸ مهر ۱۳۳۳


از روزیکه دستگاه نفت جنوب خوابید تا امروز یعنی در فاصله مدتی که از عایدات نفت محروم بودیم مخارج مملکت ما از دو راه تأمین شده‌است. یکی از راه مصرف کردند تمام ذخایر ارزی و غیر ارزی موجودی دولت در سال ۱۳۳۰ و بالا آوردن چند میلیارد قرض برای دولت از راه استقراضهای متعدد از بانک ملی و انتشار اوراق قرضه ملی و به جریان گذاردن نزدیک چهارصد میلیون تومان اسکناس که در مرداد ۱۳۳۲ دیگر کفگیر به ته دیگ خورد و دیناری در دست دولت نبود.
دوم از راه کمکهای مخلتف دولت آمریکا بعنوان اصل چهار و کمکهای فوری و بلاعوض.

روزیکه آقای دکتر مصدق زمامدار شد وضع خزانه مملکت بقرار زیر بود: 
بدهی دولت به بانک ملی و حسابهای مختلف: ۷،۴۷۲،۵۰۰،۰۰۰ ریال بود و روزی که دولت دکتر مصدق افتاد وضع خزانه بصورت زیر درآمد: 
بدهی ببانک ملی ایران بابت تنخواه گردان ۱،۸۱۴،۲۶۸،۰۰۰ ریال. 


بدهى به بانك ملى ایران بابت حساب شماره ۳: ۰۰۰، ۰۰۰، ۷۵۰ ریال.
بدهى سنواتى دولت به بانك ملى ۰۰۰، ۸۱۳، ۹۰۰، ۱ ریال.
بابت اسناد خزانه ۰۰۰، ۵۳۲، ۴۸۹ ریال.
بدهى به حساب عطیه ملوكانه ۰۰۰، ۶۵۹، ۱۲ ریال.
بدهى به حسابهاى داخلى ۰۰۰، ۵۱۶، ۴۰۱، ۴ ریال.
بدهى به قسمت نشر اسكناس ۰۰۰، ۰۰۰، ۴۰۰، ۱ ریال.
كه فقط با استفاده از قانون افزایش سرمایه به بانك ملى به طور مصنوعى مبلغ ۰۰۰، ۸۱۳، ۹۰۰، ۱ ریال از مجموع بدهى دولت در زمان حكومت دكتر مصدق كسر شده است. به طور كلى در مدت ۲۷ ماه زمامدارى آقاى دكتر مصدق فقط براى پرداخت مخارج جارى دولت ۰۰۰، ۴۶۲، ۴۲۶، ۴ ریال كسر عمل داشتند كه از محلهاى زیر این كسرى تأمین گردیده است. از بانک ملى بابت حساب تنخواه گردان (از محل نشر اسكناس) ۰۰۰، ۸۴۷، ۴۱۳، ۱ ریال، بابت حساب شماره ۳- ۰۰۰، ۰۰۰، ۷۵۰ ریال، از محل ۱۴ میلیون لیره پشتوانه ۰۰۰، ۳۰۰، ۴۵۲ ریال، از محل ۵ میلیون لیره سازمان برنامه ۰۰۰، ۶۲۵، ۲۵۲ ریال، از محل فروش اوراق قرضه ملى ۰۰۰، ۳۳۵، ۳۷۳ ریال، از محل لیرههاى ودیعه در بانک ملى ۰۰۰، ۳۷۵، ۱۳۵ ریال، از محل هم ارز و دولارهاى دریافتى از صندوق بینالمللى ۰۰۰، ۵۰۷، ۲۹۵ ریال، از محل موجودى حسابهاى داخلى ۰۰۰، ۴۷۳، ۷۵۳ ریال. این ارقام تابلوی تمام نمای اقتصاد بدون نفت است که مدعی هستند در حکومت آقای دکتر مصدق بنتیجه رسیده‌است 
روزی که آقای دکتر مصدق از عایدات نفت صرفنظر کرد میزان کل عوائد ایران از راه حق الامتیاز و غیره بابت سی میلیون تن نفت استخراج شده جنوب فقط ۱۶ میلیون لیره بود جای این ۱۶ میلیون لیره را دکتر مصدق نتوانست با صرف تمام ذخائر مملکت پر کند

صادرات سم گاو و تخم خشخاش 
تحت عنوان اقتصاد بدون نفت  و گدایی از امریکا بغیر از عجز چیست؟


-------------------------------

-در صفحه ۲۲-۲۳ ادعا می کند که به گواهی یادمانده دین آچسن بریتانیا این گفتگوها را با بن بست روبرو کرده بود نه مصدق!
اولا خودشان نوشته اند که گفتگوها تا مهر ۱۳۳۰  با بن بست روبرو شد. بعد این تاریخ چه؟ بازهم انگلیس عامل بن بست بود؟ حال ببینیم اسناد چه می گویند:

دکتر فواد روحانی در صفحه ۳۸۰ کتاب «زندگی سیاسی مصدق در نهضت ملی ایران» رد پیشنهاد مشترک امریکا و انگلیس برای حل بحران نفت توسط مصدق را یک «تاسف» قلمداد کرد و در جلسه دیگری آنرا «یک اشتباه بزرگ» قلمداد نمود. دکتر محمدعلی موحد در صفحه ۶۷۲ کتاب «خواب آشفته نفت» می‌گوید: به نظر می‌رسد که موضع منفی مصدق در برابر پیشنهاد تجدید نظر شده امریکا بریتانیا اشتباه بود. دکتر پرویز مینا از مدیران حقوقی بلند پایه نفت ایران در صفحه ۳۴۲ کتاب «نگاهی به….» نوشته، جلال متینی گفته است: به عقیده من بزرگ‌ترین خطایی که دولت مصدق کرد همین «رد پیشنهاد مشترک» بود.





---------------------------


-در ص ۲۶  ،نقش افشارتوس در پاک سازی سران و افسران ارتش را داوری میرفطروس میداند در صورتی که حتی مصدق الهی چون  پورنجاتی هم در کتاب تاریخ سیاسی ۲۵ ساله ایران(۵۳-۵۸ جلد اول) به صراحت به نقش مصدق و افشارطوس در پاک سازی سران و افسران ارتش  اعتراف می کند.









==============================================================================


حال بپردازیم به بعضی اظهارات ایشان در برنامه VOA 

 
http://www.youtube.com/watch?v=dvN-4Ec_7UY
طبق معمول امینی از مناظره گریزان است وتریبون یکطرفه میخواهدتا دروغ سر هم کند وگرنه قبلا به پیشنهادمکرّر ِآقایان بهرام مشیری ومحمدامینی برای انجام مناظره«باهرکس وهرجا»، پاسخ مثبت داده شده بود :"با توجه به پیشنهادمکرّر ِآقایان بهرام مشیری ومحمدامینی برای انجام مناظره«باهرکس وهرجا»، دو تن از اعضای گروه«شاهنامه وایران»درراستای تلاش های فرهنگی خود در راه غبارزُدائی ازتاریخ وفرهنگ ایران، آمادگی خود را برای برگزاری مناظره با آقایان بهرام مشیری و محمّدامینی ابراز می دارند تا ضمن نشان دادن جعلیّات تاریخی نویسندهء کتاب«سوداگری باتاریخ» وروشنگری دربارهء برخی ازشخصیّت ها وحوادث مهمّ تاریخ معاصرایران،پرده ازچهرهء«سوداگران واقعی تاریخ» برافکنده شود.
گروه«شاهنامه وایران»امیدواراست که آقایان بهرام مشیری ومحمدامینی با پذیرفتن این مناظره درتلويزيون ايران آريايی، تلویزیون پارس،  و يا در هر راديو تلويزيون ديگری، درفضائی شهروندانه ودموکراتیک،به غنای آگاهی های تاریخی وملّی، یاری نمایند.
گروه شاهنامه وایران"



فقط چند نمونه از اظهارات ایشان در برنامه VOA :
۱- در دقیقه ۱۲ میگوید که صحبتی از ملی سازی صنایع داخلی تا ۲۵ سال بعد در دنیا انجام نشد. ایشان بی اطلاع است.
در  روسیه ۱۹۱۸، بولیوی ابتدا ۱۹۳۷، مکزیک ۱۹۳۸(مصدق برطبق گزارش لوی به قرارداد غرامت نفت مکزیک-انگلیس توجه نشان داده و انرا مطالعه می کرد) صنعت تولید نفت قبل از ایران ملی شده بود. صنایع نفت عراق در ۱۹۶۱، برمه و مصر ۱۹۶۲، اندونزی و ارژانتین ۱۹۶۳، پرو ۱۹۶۸
ملی شدند.
 ۱۹۵۵ کانال سوئز ملی شد، ۱۹۵۸ صنایع برق و نفت ارژانتین ملی شد، ۱۹۵۲ صنایع مترو ارژانتین ملی شد، ۱۹۵۳  Air India ملی شد، ۱۹۶۱ زیرگروههای شرکتهای نفت خارجی در سریلانکا ملی شد،۱۹۵۷ شرکت معدن LKAB سوئد ملی شد و.....


۲- در دقیقه ۱۴:۱۴ میگوید با توقف در امد نفت دولت ناتوان نشد. دروغ محض است ودر بالا مفصل توضیح داده شد. درخواستها و التماسهای مکرر مصدق از امریکا برای وام با پاسخ منفی روبرو شد. حقوق ها ماهها عقب افتاده بود( یکی از علل رویگردانی نیروهای شهربانی در ۲۸ مرداد همین چند ماه حقوق نگرفتن بود). بجای حقوق در مواردی کیسه سیمان میدادند! حتی حاضر شد نفت نصف قیمت بفروشد.  کار به چاپ بیش از ۳۰۰ میلیون اسکناس بدون پشتوانه و بدون اطلاع ونظارت مجلس کشید!
«مصدق هنگام تسلیم این نامه‌ها به هندرسون، سفیر امریکا، گفته بود: «ایران گدایی هدیه و بخشش نمی‌کند؛ [بلکه] فقط از دوست خود وام می‌خواهد. اگر امریکا مایل باشد، ایران آماده و علاقمند است در ازای کمک امریکا، تمام نفتی را که درحال‌حاضر موجود دارد، با پنجاه‌درصد تخفیف به امریکا بفروشد»  888.10/1–2952: Telegram  No. 153


وضعیت جوری خراب شد که برای فروش نفت نصف قیمت به اقمار شوروی، ماده هفت قانون خلع ید را حذف کردند! 










۸ نظر:

  1. درود بر همت و تلاش تو ای هم میهن نازنین. مطالبت فوق العاده و بسیار موشکافانه است . این آقای امینی از آن موجوداتی است که ...
    لطفاً نگاهی به این لینک بیانداز (http://golhagolha.blogsky.com/1394/05/21/post-2/)و نظر خودت را بگذار. هنوز من با مصدق ((خداوندگار دماگوژی(عوام فریبی) )) و عشاق بی معرفتش من جمله همین دکتررررررررررررررررر امینی بسیار کار دارم.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها

    1. دوست گرامی
      سپاس از بذل عنایتتان.
      مطلب جالبتان را که زحمت بسیار برده است دیدم. کمنت دیگر نمیشود گذاشت. در موردالتیماتوم کذایی اینجا مستند نوشته ام
      اولتیماتومی که وجود نداشت!-تصحیح یک اشتباه رایج درمورد نجات آذربایجان
      http://yekavazi.blogspot.co.uk/2012/12/blog-post_16.html

      متاسفانه تاریخ نویسان مخالف دستشان از لحاظ حمایت مالی و تریبون پر واز محتوی ، صداقت و شرافت خالی است! سالهاست تاریخ و جو سیاسی کشور را بدینگونه آلوده اند. باید پاکشان کرد!
      موفق باشید

      حذف
    2. سپاس فراوان از نگرش و نگارشتان. بله . آقای دکتر اتابکی محبت فرمودند و مقاله خود را برایم ایمیل کردند. آیا لجاجت و سرسختی فردی که کامنت برای مطلب گذاشته است را دیده اید ؟ و آیا دیگر پست های وبلاگ (افسانه سر خم نکردن تختی ، ریاکاری استاد علیزاده و دروغ 15 خرداد )را هم مشاهده کردید؟ حقیقتاً تا جان در تن دارم در مقابل شیادان حیله گری امثال امینی ، مشیری ، احمد افرادی سر سازش و تسلیم فرود نخواهم آورد. پاینده و بهروز باشید.

      حذف

    3. دوست عزیز دوپیج در فیسبوک در همین راستا فعالند: خانه اسناد و نقد مصدق و جبهه ملی

      https://www.facebook.com/%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%82-%D9%88-%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-862252500536983


      https://www.facebook.com/KhanehAsnad

      حذف
    4. درود بر شما.آیا می توانید نسخه ای الکترونیکی از کتاب محمد امینی (سوداگری با تاریخ) را محبت کنید؟آخه تو ایران چاپ نمی شه و تو اینترنت هم موجود نیست. شاید ما هم تونستیم کمکی به شما و دیگر دوستان بکنیم . آخه واقعاً این شخص خیلی بی اخلاق و ناجوانمرده و بیش از حد مغرور و پر ادعاست. موفق باشید

      حذف

    5. متاسفانه نسخه الکترونیک کامل در اینترنت نیست. اما قسمتهایی از کتاب اینجا قابل مطالعه است
      https://books.google.co.uk/books?id=GvikAgAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%DA%AF%D8%B1%DB%8C+%D8%A8%D8%A7+%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE&hl=en&sa=X&ved=0CCAQ6AEwAGoVChMIjbCTptb-xwIVSFYUCh2R7AWD#v=onepage&q=%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%DA%AF%D8%B1%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE&f=false

      حذف
    6. سپاس فراوان از شما دوست عزیز. لطفاً ایمیلتان را بگذارید تا مکاتباتی(به خصوص در مورد مصدق و محمد امینی ) با هم داشته باشیم. البته اگر مقدور است.

      حذف
  2. تبدیل مجلس شورای ملی به مسجد توسط مصدق القجره (https://www.youtube.com/watch?v=brbDQSzXZAs&feature=youtu.be)

    پاسخحذف