۱۳۹۳ فروردین ۱۸, دوشنبه

آیت الله شریعتمداری- منجی که خود شکار شد!-نتیجه مصونیت من دراوردی مراجع ، یقه درانی برای خمینی و پایمال کردن خون قربانیان فاجعه سینما رکس


سید کاظم شریعتمداری حداقل در دو مقطع ۴۲ و ۵۷ با حمایت از خمینی به کشور و ملت ایران ضربات سنگین و جبران ناپذیری زده است. سال ۴۲ با مرجع کردن خمینی و زیر پوشش قانون من دراوردی "مصونیت مراجع" بردن وی برای فرار از مجازات، و سال ۵۷ با سرپوش گذاشتن بر جنایت سینما رکس ابادان و پوشاندن ماهیت جنایتکارانه انقلابیون ۵۷ تحت عنوان "حفظ ابروی مرجعیت وتشیع"  - در کنار سایر منابع ، من خود شاهدعینی عنوان  "حفظ ابروی مرجعیت وتشیع" توسط شریعتمداری به پدربزرگم در ملاقاتی در قم بودم. 
خمینی نیز بسیار قدرشناسانه وی را ارج نهاد! 
ترحم بر پلنگ تیز دندان    ستمکاری بود بر گوسفندان

در زیر شمه ای از اسناد جهت روشنگری ارائه می شود.

تلاش ها و نقش شریعتمداری در ایجاد و گسترش بحران







قانون من دراوردی "مصونیت مراجع" 






 آیت‌الله سید کاظم شریعتمداری امروز دومین اعلامیه خود را درباره بازداشت آیت‌الله خمینی و پیرامون فاجعه 15 خرداد صادر فرمود ایشان در ابتدای اعلامیه به کشتار بی‌رحمانه مردمان مسلمان و بی‌دفاع و توقیف غیرقانونی آیت‌الله خمینی، مبلغین عظام و سایر طبقات مختلف اهالی اشاره کرده و حضور در حضرت عبد‌العظیم و دنبال و تعقیب سرنوشت محبوسین و سعی در خلاصی آنها را وظیفه و تکلیف شرعی خود و سایر مراجع و علمائیکه از شهرستانها به تهران آمده‌اند دانسته‌است. در ادامه این اعلامیه افزوده است در مدت اقامت در تهران هر اقدامی که ممکن بوده به عمل آمده و کوتاهی نشده است و از اینکه به پیشنهاد علما و مراجع از سوی حاکمیت ترتیب اثری داده نشده مایه تأسف می‌باشد. بر هیئت حاکمه هنوز این حقیقت قابل درک نیست که اصرار و پافشاری در اعمال مقرراتی برخلاف موازین اسلام و ادامه توقیف شخصی مانند حضرت آیت‌الله خمینی و جمع دیگر از بزرگان روحانیت و طبقات دیگر مردم روز به روز بر وخامت اوضاع و نفرت عمومی افزایش خواهد داد. آیت‌الله شریعتمداری در ادامه اعلامیه توجه عموم را در 7 بند به نکات زیر معطوف نموده است: «1- حضرت آیت‌الله خمینی و آیات دیگر هیچ جرمی به غیر از تبلیغ احکام اسلام و توجه دادن مردم به خطرهایی که نسبت به اسلام یا مملکت پیش‌بینی می‌شود، نداشته و ندارد. 2- مطابق مفهوم اصل دوم متمم قانون اساسی، علمای طراز اول مصونیت داشته و حبس و توقیف و تبعید آنان مخالف با قانون است... 3-  ما در تعقیب باقی هدفهای دینی در هر فرصتی که ممکن باشد خودداری نخواهیم کرد و از تمام امکانات موجود استفاده خواهد شد.... 4- روحانیت شیعه از تمام تهمتها و افتراها مبری هستند. مراجع شیعه با هیچ دولتی ارتباط ندارند، با مالکین بزرگ ارتباط ندارند، یا هیچ حزبی وابستگی ندارند و بحمد‌الله تعالی خود حزب قوی و مستقلی هستند و اکثریت مملکت پشتیبان آنهاست... 5- به طوریکه اطلاع دارید علما و روحانیون بزرگ شهرستانها که برای پشتیبانی از خواسته‌های مراجع دینی و پاسخ دادن به گفته کسانی که می‌گویند روحانیون اختلاف نظر دارند، به مرکز تشریف فرما شده‌اند ولی متاسفانه اخیرا از طرف اداره مربوطه تحت فشار قرار گرفته‌اند و آنها را الزام کرده‌اند که اجبارا به محلهای خود عودت نمایند...6- خانواده‌هایی را که در فاجعه 15 خرداد داغدیده و مصیبت زده شده‌اند لازم است که مؤمنین به هر نحوی که میسر شود، مراعات نموده و رسیدگی کامل فرمایند. 7- حضرات وعاظ و مبلغین دینی که مشغول مجاهدت دینی بوده و در ارشاد و هدایت مردم کوتاهی نکرده‌اند، لازم الاحترام هستند...»

«متن دومین اعلامیه [آیت ا...] آقای سید کاظم شریعتمداری درباره بازداشت امام:
«مطابق مفهوم اصل دوم متمم قانون اساسی علمای طراز اول مصونیت داشته و حبس و توقیف و تبعید آنها مخالف با قانون است زیرا که علمای طراز اول در قوانینی که از مجلسین بگذرد (از نظر موافقت یا مخالفت شرع) حق رد و قبول دارند و بنابر این در مقامی فوق مجلسین قرار گرفته و حاکم بر هیات قانون گذاران می باشند.در جایی که وکلا و هیات مقننه مصونیت داشته باشند آیا ممکن است حکام شرع که قانونا حاکم بر مجلسین هستند مصون نباشند؟

سینما رکس

داریوش همایون، وزیر اطلاعات وقت، در صفحه 65 کتاب خود به نام دیروز، امروز، فردا که حدود یکسال پیش از شروع دادگاه ویژه سینما رکس انتشار یافت، می‌نویسد: «در جمهوری اسلامی دلایل زیادی به دست آمد ـ از جمله در دادرسی متهمان آتش‌سوزی ـ که هواداران خمینی به فتوای خود او سینماها را آتش می‌زدند.» او در مورد فاجعه سینما رکس می‌نویسد: «درباره عاملان آتش‌سوزی هنوز همه چیز روشن نشده است. مقامات قضایی موضوع را با حرارت دنبال نکردند و حکومت تازه [دولت شریف امامی] نیز علاقه‌ای به موضوع نشان نداد. شاید در رده‌های پائین دادگستری، کسانی نمی‌خواستند با روشن شدن حقیقت دامن رژیم پاک شود زیرا همه مخالفان همداستان شده بودند و آتش‌سوزی را به رژیم نسبت می‌دادند. رئیس ساواک نیز با انتشار اسنادی که از شرکت مخالفان مذهبی و احتمالاً عوامل فلسطینی در این جنایت به دست آمده بود مخالفت می‌ورزید و کابینه را با استدلال خود متقاعد کرد که چون مردم اعتقاد دارند مسئول آتش‌سوزی خود رژیم است هرگونه كوششی برای رفع اتهام وضع را بدتر خواهد كرد. از آنجا كه آتش‌سوزی پیش از به حکومت رسیدن کابینه تازه روی داده بود، استدلال او به آسانی پذیرفته شد. وزیر اطلاعات و جهانگردی وقت هم که در رسیدگی به پرونده شرکت داشت، شاه را متقاعد کرده بود که چون با آیات در حال مذاکره‌اند، انتشار واقعیات مربوط به آتش‌سوزی در صلاح نیست..


 "کیهان" چهارشنبه اول شهریورماه ۱۳۵۷ صفحه ۲ می نویسد: "به دنبال اعلام مراجع عالیقدر تقلید در مورد پیگیری و تحقیق فاجعه آبادان نمایندگان روحانیون شهر که مورد اطمینان علمای اعلام و مراجع تقلید شیعیان جهان هستند نتیجه تحقیقات خود را پیرامون علت فاجعه و نیز قصور بعضی از مسئولان شهری به علمای جامعه تشیع اعلام کرده اند، انتظار می رود تا بامداد امروز مراجع تقلید، حضرت ایة الله شریعتمداری، حضرت ایة الله گلپایگانی، حضرت ایة الله  نجفی اعلامیه مشترکی منتشر نمایند ..... "
 اما همین روزنامه در همان صفحه و در ستونی دیگر تحت عنوان: "اطلاعیه سه مرجع بزرگ شیعه به تعویق افتاد!" می نویسد: "پس از وقوع فاجعه سینما رکس آبادان از سوی حضرات آیات عظام حاج سیدمحمد‌کاظم شریعتمداری، حاج سیدمحمد‌رضا گلپایگانی و حاج سیدشهاب الدین نجفی مرعشی نمایندگانی برای تحقیق به آبادان اعزام شدند ..... نمایندگان حضرات آیات عظام طی چند روز گذشته با مراجعه به آگاهان محلی و افراد مورد اطمینان به بررسی های وسیعی دست زدند. نمایندگان اعزامی به حقایق تازه ای دست یافته اند که این حقایق را به سه مرجع بزرگ گزارش داده اند ..... "، "..... گزارش از اهمیت بسیاری برخوردار است و با توجه به ضرورت گستردگی این تحقیقات و ادامه آن، اطلاعیه ای که قرار بود آخر وقت دیروز انتشار یابد به تعویق افتاد. در این اطلاعیه جزئیات ماجرا فاش خواهد شد و مسلمانان علاقمند در جریان واقعی فاجعه قرار خواهند گرفت!" (همان جا)
 روز یکشنبه پنج شهریور ایة الله شریعتمداری به تنهائی اطلاعیه ای صادر کرد، کیهان شماره ۱۰۵۴۹ پنج شهریور ۱۳۵۷ در صفحه دوم خود می نویسد: " ..... ایة الله  شریعتمداری نظر خود را در پاسخ نامه یکی از علمای اعلام خوزستان اعلام داشتند که به طور اختصاصی در اختیار کیهان قرار گرفته است!" نکته بسیار مهم در نامه ایة الله شریعتمداری این است که هیچ اشاره‌ای به ساواک و عوامل رژیم شاه در آفریدن حادثه نکرده است! وی ضمن محکوم کردن این فاجعه می نویسد: " ..... این جانب انشاء الله پس از دریافت و مطالعه تحقیقات و اطلاعات کامل درباره حادثه اخیر، نظر قطعی خود را به آگاهی مردم جهان مخصوصا ملت ایران خواهم رسانید ..... " نتایج گزارش نمایندگان اعزامی این آیات عظام و نظر قطعی آنها هرگز اعلام نشد!

نوری زاده در این باره معتقد است آیت الله شریعتمداری در آن زمان بدلیل آنكه مایل به درگیری با دستگاه نجف نبود، از انتشار گزارش هیأت اعزامی خودداری كرد، اما در گفتگوهای خصوصی به حقیقت ماجرا اشاره داشته است











کلید واژه ها: شریعتمداری - خمینی - خرداد ۴۲ - انقلاب سفید - سینما رکس - نوری زاده - داریوش همایون - مصونیت مراجع -  اصل دوم متمم قانون اساسی - گلپایگانی - نجفی -  ساواک 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر